En bild på träd

VASTUULLISUUS

MEILLE VASTUULLISUUS TARKOITTAA TEKOJA

Kun Digitalent perustettiin, oli tavoitteenamme luoda paras mahdollinen työpaikka. Digitalentilla pidämme huolta toisistamme ja ympäristöstämme, vaalimme monimuotoisuutta, kunnioitamme erojamme ja annamme jokaiselle tilaa tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena, kuin on.

Välittävä ja vastuullinen ovat liiketoimintamme kaksi perusarvoa, ja siksi ne ovat myös osa strategiaamme. Tarkastelemme jatkuvasti erilaisia ​​näkökulmia siitä, kuinka toimintamme voi luoda positiivisia muutoksia nyt ja tulevaisuudessa. Tuemme YK:n ihmisoikeuksien julistusta, Kansainvälisen työjärjestön ILO:n yleissopimuksia ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön OECD:n suuntaviivoja.

Keskitymme viiteen YK:n kehitysohjelman globaaliin tavoitteeseen, jotka ovat:

content image
content image
content image
content image
content image

Ajattelemme globaalisti ja toimimme lokaalisti

Meille on tärkeää ottaa vastuu yrityksemme vaikutuksista yhteiskuntaamme ja ympäristöömme. Ruotsissa olemme jo osa useita yhteiskuntavastuullisia hankkeita, kuten Kodkollo ja Punaisen Ristin LäksyHelppi. Suomessa kartoitamme parhaillaan parhaita konkreettisia keinoja tehdä osamme yhteiskuntamme hyväksi.

content image

Sambia & One Percent Movement

Vuodesta 2004 lähtien AW Groupilla on ollut käynnissä The One Percent Movement -hanke, jonka tavoitteena on luoda kouluttautumismahdollisuuksia ja siten parantaa Sambian, yhden maailman köyhimmän maan, oloja.

Hankkeen keskeisiä elementtejä on alusta saakka ollut lahjoittaa 1 % koko konsernimme liikevoitosta Sambiaan Response Network -järjestön avulla. Pitkäjänteisen työmme voimalla lukuisat sambialaiset yhteisöt ovat sisäistäneet koulutuksen tärkeyden ja yhdistäneet voimansa mahdollistaakseen koulutuksen oman yhteisönsä lapsille.

Näiden vuosien aikana Sambiaan on hankkeen avustukella rakennettu 57 koulua, 95 luokkahuonetta ja 24 asuntolaa koulun henkilökunnalle. Koulut mahdollistavat päivittäin 11 000 lapselle koulutuksen.

content image

Joululahjoja lapsille

Olemme mukana auttamassa vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä Suomessa.

Osallistumme vuosittain Joululahja-keräykseen ostamalla ja paketoimalla lahjoja, jotka myöhemmin löytävät Joulupukin avustuksella tiensä eri järjestöjen tukemien perheiden koteihin.

content image