En bild på träd

VASTUULLISUUS

MEILLE VASTUULLISUUS TARKOITTAA TEKOJA

Kun Digitalent perustettiin, oli tavoitteenamme luoda paras mahdollinen työpaikka. Digitalentilla pidämme huolta toisistamme ja ympäristöstämme, vaalimme monimuotoisuutta, kunnioitamme erojamme ja annamme jokaiselle tilaa tulla kuulluksi ja nähdyksi sellaisena, kuin on.

Välittävä ja vastuullinen ovat liiketoimintamme kaksi perusarvoa, ja siksi ne ovat myös osa strategiaamme. Tarkastelemme jatkuvasti erilaisia ​​näkökulmia siitä, kuinka toimintamme voi luoda positiivisia muutoksia nyt ja tulevaisuudessa. Tuemme YK:n ihmisoikeuksien julistusta, Kansainvälisen työjärjestön ILO:n yleissopimuksia ja Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestön OECD:n suuntaviivoja.

Keskitymme viiteen YK:n kehitysohjelman globaaliin tavoitteeseen, jotka ovat:

content image
content image
content image
content image
content image

Ajattelemme globaalisti ja toimimme lokaalisti

Meille on tärkeää ottaa vastuu yrityksemme vaikutuksista yhteiskuntaamme ja ympäristöömme. Ruotsissa olemme jo osa useita yhteiskuntavastuullisia hankkeita, kuten Kodkollo ja Punaisen Ristin LäksyHelppi. Suomessa kartoitamme parhaillaan parhaita konkreettisia keinoja tehdä osamme yhteiskuntamme hyväksi.

content image

Vege on valintamme

Niin sisäisissä kuin ulkoisissa tapahtumissamme suosimme kasvisruokaa. Tiedämme sen olevan ilmastoystävällinen ja hyvin helposti toteutettavissa oleva valinta, minkä takia emme näe järkevää syytä toimia toisin. Sitä paitsi vegeruoka on mielettömän hyvää!

content image