what-we-do-hero

IT-KONSULTOINTI - TUTUSTU PALVELUIHIMME

TALENT PROJECTS

Haluatko kasvattaa yrityksen sisäistä it-alan osaamista pitkäjänteisesti ja työllistää tulevaisuuden it-alan huiput jo nyt?

Tämä ainutlaatuinen palvelumallimme sai alkukipinänsä tahtotilastamme nujertaa it-alalla vallitseva kohtaanto-ongelma.

Olemme lukemattomia kertoja todistaneet, kuinka rajaton potentiaali piilee uraansa vasta aloittelevissa it-alan osaajissa. Silti yritykset eivät hyödynnä tätä potentiaalia lainkaan niin tehokkaasti, kuin kannattaisi. Miksi? Koska se ei koskaan ole ollut riittävän vaivatonta.

Me teimme siitä sellaista.

Junioritason it-osaajien rekrytoinnin esteenä on usein perehdyttämiseen ja jatkuvaan coachaukseen käytettävissä olevien resurssien rajallisuus.

Siksi loimme Talent Projects -konseptin, jossa Digitalentin kokenut konsultti ottaa vastuun junioriosaajien teknisestä kehityksestä niin pitkäksi aikaa, kun on tarvis.

Konsepti on jo kerännyt rutkasti kiitosta asiakkailtamme Ruotsissa ja kannustanut lukuisia yrityksiä tämän toistaiseksi valjastamattoman potentiaalin työllistämiseen.

Jukka Pulkkinen
Toimitusjohtaja @ Digitalent Finland

content image

Talent Projects käytännössä

Pähkinänkuoressa konsepti on seuraava: sinä kerrot meille teknologiaprojektisi speksit, joiden perusteella me kokoamme tarpeittesi mukaan räätälöidyn tiimin. Tiimi koostuu optimaalisessa suhteessa Digitalentin kokeneista it-konsulteista ja junioritason it-osaajista.

Junioriosaajat voivat olla joko jo yrityksessäsi työskenteleviä henkilöitä tai vaihtoehtoisesti Digitalentin rinnalla Suomessa toimivan henkilöstöpalveluyritys Academic Workin kautta työllistettyjä junioritason it-osaajia.

Digitalentin kokeneet konsultit tukevat junioriosaajia heidän teknisten taitojen kehittymisessä. Konsulttiemme vastuulla on varmistaa, että junioriosaajien kehityskäyrä pysyy jyrkkänä ja, että he pääsevät nopeasti kiinni tuottavaan työhön.

Digitalentin kokeneet konsultit toimivat samalla myös itse tuottavina resursseina yrityksellesi. Näin varmistamme, että kokoamamme tiimi vastaa teknologiatarpeisiisi ja samalla perehdyttää, kasvattaa ja sitouttaa yritykseesi uutta osaamista.

Saat siis asiakkaana paitsi kustannustehokkaan ja osaavan tiimin ratkomaan teknologiahaasteesi, myös rekrytoitua tuottavaan työhön kiinni päässeitä ja yritykseesi valmiiksi perehdytettyjä ja sitoutettuja junioriosaajia.

Talent Projects parhaat puolet

content image

Räätälöitävä osaamispaletti & ostamisen helppous

Koska Digitalent toimii AW Groupin alla yhdessä AW Academyn ja Academic Workin kanssa, pystymme räätälöimään aina asiakas- ja projektikohtaisen tiimin, joka koostuu optimaalisessa suhteessa sekä juniori- että senioriosaajista.

Rekrytoi inhouse-osaamista luotettavasti & vaivattomasti

Mahdollisuus rekrytoida projektin aikana jo taidokkaiksi todistettuja junioriosaajia pysyvästi yritykseesi tarjoaa riskittömän ja vaivattoman tavan kasvattaa ja sitouttaa haluttua it-osaamista tulevaisuutta varten.

Digitalentin konsulttien arvokas osaamiskombo

Kokeneilla it-konsulteillamme on paitsi modernit teknologiat hallussa, myös kompetenssit ja halu kehittää johtamistaitojaan. Tämän ansiosta konsulttimme pystyvät oman asiantuntijuutensa lisäksi tarjoamaan lisäarvoa junioriosaajien coachaamiseen sekä tiimin tai projektin johtamiseen.

Kustannustehokkuus

Kun esimerkiksi viisi osaajaa työllistävän projektin tulokset ovat saavutettavissa kolmella seniorilla ja kahdella juniorilla, on se järkevin ratkaisu myös kustannustehokkuuden kannalta.

Joustavuus

Konsulttimme toimeksiannot joustavat asiakkaan resurssitarpeen mukaan. Jos esimerkiksi junioriosaajien tueksi tai projektiin vapautuu resurssi talon sisältä, muokataan toimeksiannon pituus vastaamaan asiakkaan muuttuneita tarpeita.

content image

Junioriosaajien sitouttaminen ja heidän kehityksensä varmistaminen

Digitalentin kokeneemmat it-konsultit tukevat ja coachaavat junioriosaajia esimerkiksi parikoodauksen, retrojen ja jatkuvan palautteen avulla. He varmistavat, että junioriosaajien kehityskäyrä jatkaa jyrkkää kasvuaan. Kun junioriosaajan taidot kehittyvät ja he pääsevät tuottavaan työhön tehokkaammin kiinni, myös motivaatio lisääntyy ja sitoutuminen yritykseen kasvaa.

Ohjelmistokehityksen konsultointi

Fullstack tai mobiilikehittäjä kateissa? Kutsu kokenut konsulttimme kehittämään uutta, parantamaan olemassa olevaa tai valmentamaan inhouse-osaamisenne entistä paremmalle tasolle. Tutustu tarkemmin osaamiseemme ja toimintatapoihimme!

Ohjelmistokehityksen konsultointi

It-projektin johtaminen

Etsitkö projektipäällikköä tai Product Owneria, jolla on teknologiat hallussa, sosiaalista pelisilmää ja kova motivaatio kehittyä johtajana. Kanssamme varmistat, että teknologiaprojektiasi luotsaa osaava ammattilainen!

It-projektin johtaminen