what-we-do-hero

IT-KONSULTOINTI - TUTUSTU PALVELUIHIMME

AINA RÄÄTÄLÖIDYT IT-KONSULTOINTIRATKAISUT

Kaikki Digitalentin konsultit ovat kokeneita it-alan ammattilaisia ja täten myös erittäin päteviä määrittämään järkevimmän toimintamallin projektikohtaisesti. Siksi emme myy bulkkitavaraa, vaan räätälöimme jokaisen projektikokonaisuuden ja jokaisen projektikohtaisen tiimin asiakkaamme tarpeitten mukaan. Tahtotilamme on rakentaa avoimia kumppanuussuhteita, jotka tuottavat todellista lisäarvoa sen kaikille osapuolille.

Tarjoamme niin yksittäisiä huippuasiantuntijoita kuin kokonaisia kehitystiimejä.

content image

Ohjelmistokehityksen konsultointi

Kokeneet kehittäjät viihtyvät tunnetusti kiven alla. Säästä aikaasi kivien kääntelyltä ja kutsu kovan luokan osaajamme viemään yrityksesi projektia eteenpäin.

Ammattitaitoiset kehittäjämme ottavat vastuun projektin läpiviennistä siten, että aikataulu ja budjetti pitää.

Heillä on myös kyky valmentaa asiakkaidemme muita osaajia kehittymään, esimerkiksi syventämällä heidän tietämystään tietystä teknologiasta projektin aikana.

Tutustu tarkemmin ohjelmistokehityksen konsultoinnin eri osaamisalueisiimme alla!

 • Fullstack-konsultointi

  Uskomme vahvasti työmme omistajuuteen. Valtaosa konsulteistamme ovat fullstack-osaajia, sillä tiedämme, että menestyvien palveluiden rakentaminen vaatii laajamittaista osaamista ja vastuunottoa koko ohjelmistotuotannosta.

  Tekemisemme ei ole sidottu tiettyyn teknologiaan, viitekehykseen tai ohjelmointikieleen. Pyrimme aina valitsemaan käyttämämme työkalut ja menetelmät yhdessä asiakkaan kanssa.

  Meille on tärkeää, että tuottamamme ohjelmistot ovat jatkokehityskelpoisia ja että asiakkaamme ymmärtävät tekemämme ratkaisut.

 • content image
 • content image
 • Yleisimpiä työkaluja, joita käytämme

  Alustat: NodeJS, .NET, JVM

  Kielet: JavaScript / TypeScript, C#, Java, Python, Scala, Clojure, Kotlin

  Viitekehykset & Kirjastot: React, Vue, Angular, Spring ym.

  Tietokannat: PostgreSQL, MySQL, MS SQL Server, MongoDB, Cosmos DB, DynamoDB

  Pilvipalvelut: AWS, Azure, Google Cloud Platform, Heroku, Firebase

 • Mobiilikehityksen konsultointi

  Tarpeena täysin uusi applikaatio tai olemassa olevan paranteleminen? Työskentelemme sujuvasti alustoilla, kuten: iOS, Android, React Native & Flutter.

  Kehitämme kaikkea yksinkertaisista sovelluksista monimutkaisempiin palveluarkkitehtuureihin.

  Laadukas käyttökokemus ja kätevä ylläpito ovat mobiilikehityksemme keskiössä.

 • content image
content image

It-projektien johtaminen

Coachaaminen, palaute, psykologinen turvallisuus, vapaus, vastuu ja tiedon jakaminen. Muun muassa näistä asioista rakentuu konsulttiemme mentaliteetti ja toimintatavat.

It-projektipäälliköt ja Product Ownerit ovat teknologiaprojektien avainpelureita. He järkevöittävät yhteiset toimintamallit, valjastavat tiimin täyteen potentiaaliinsa ja huolehtivat, että asetetut tavoitteet pysyvät yhteisenä johtotähtenä projektin alusta loppuun asti.

Avullamme varmistat, että projektiasi luotsaa osaava ammattilainen!

 • It-projektipäällikkö

  Projektipäällikön tehtävänä on tukea prosessia esitutkimuksesta julkaisuun ja ylläpitoon. Johdamme digitaalista matkaa osallistavalla ja ihmisläheisellä otteella, sillä haluamme tulosten saavuttamisen lisäksi edistää kehittymistä myös yksilötasolla.

 • content image
 • content image
 • Product Owner

  Product Ownereina toimivat konsulttimme ovat teknologisesti lahjakkaita, minkä ansiosta he ymmärtävät ohjelmistokehityksen sudenkuopat ja mahdollisuudet.

  Lisäksi he ovat erittäin motivoituneita kehittymään johtajina ja hallitsevat ketterät menetelmät, kuten Scrum, Kanban tai SAFe.

Talent Projects

Ota osaajapulasta niskalenkki kasvattamalla pysyvää it-osaamista yritykseesi! Tämä ainutlaatuinen palvelumallimme on ratkaisu tämänhetkiseen osaajatarpeeseesi ja samalla kauaskantoinen sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen.

Tutustu uniikkiin konseptiin

Tutustu tiimiimme

Digitalentin kokeneet it-konsultit eivät ole pelkästään teknologisesti huipputaitavia. Koko tiimiämme yhdistää halu jakaa tietoa ja oppia muilta, motivaatio kehittyä johtajana ja tahtotila saada ihmiset ympärillämme kasvamaan.

Tutustu tiimiimme