En bild på människor på en strand

LIITY DIGITALENTIN TIIMIIN

WE MAKE PEOPLE GROW

It-konsultointiyrityksenä ihmiset ovat suurin voimavaramme, mutta eivät ainoastaan siitä ilmiselvästä syystä. Missiomme ”we make people grow” kertoo olennaisimman: Digitalentilla tahtotilamme on rikastuttaa it-alaa tukemalla kokeneiden konsulttiemme kehittymistä täyteen potentiaaliinsa, niin teknologiaosaamisen kuin johtamistaitojenkin näkökulmasta.

Meillä konsultointia tehdään astetta merkityksellisemmin. Pyrimme jättämään sormenjälkemme mahdollisimman moneen projektiin, joissa konsulttimme pääsevät mentoroimaan junioritason it-osaajia ja siten kasvattamaan alalle lisää paljon kaivattua osaamista – samalla kehittäen omia johtamistaitojaan.

Etenkin mentorointiaspektin huomioiden, ei pelkkä kovan luokan tekninen osaaminen ole suora tie tiimiimme. Sosiaalinen pelisilmä, aktiivinen tiedon jakaminen, halu auttaa muita ja uteliaisuus oppia muilta painavat meillä vaakakupissa aivan yhtä paljon.

TARJOAMME SINULLE KAIKEN TÄMÄN…

content image

Osakkuus

Rakennamme Digitalentista it-konsultointiyritystä, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua päätöksentekoon omien intressiensä mukaan. Konkreettisena osoituksena tästä tarjoamme mahdollisuuden pieneen osakkuuteen.

Kiinteä kk-palkka

Luodaksemme varmuutta ja mahdollisuuden elämän taloudellisen tasapainon ylläpitämiseen, lupaamme kaikille konsulteillemme kiinteän ja kilpailukykyisen kuukausipalkan.

Kehittymismahdollisuuksia

Digitalentilla johdat omaa kehittymistäsi. Tarjoamme konsulteillemme 2h/vko palkallista työaikaa itsensä kehittämiseen. Olet vapaa osallistumaan mielestäsi hyödyllisiin konferensseihin, koulutuksiin ja tapahtumiin. Lisäksi konsulttimme kehittävät taitojaan yhdessä työpäivien aikana mm. lukupiirien ja lunch & learn -tuokioiden muodossa.

Merkityksellinen työnkuva

Talent Projects -palvelumallissamme olet mukana kasvattamassa it-alalle uusia osaajia mentoroivalla ja käytännönläheisellä otteella. Sinun työpanoksesi auttaa taklaamaan osaajapulaa.

Wellness week

Eli ylimääräinen palkallinen lomaviikko joka vuosi akkujen lataamiseen, kokemuksien kerryttämiseen, tai vaikka lisäkouluttautumiseen. Sinä päätät mitä tällä viikolla teet, kunhan et tee töitä.

content image

Unohtuiko jotain?

Kerro meille, millaisia muita etuja arvostaisit, niin pyritään yhdessä järjestämään asia. Kuten jo mainitsimme, meillä saat vaikuttaa!

...JA TOTTA KAI SAAT MYÖS

En ambulans
Laajennettu työterveyshuolto & sairaskuluvakuutus
en person med en dator
Täysi virike-etu & lounasvähennys
stiliserad high five
Vuosittaisia konferenssimatkoja & säännöllistä yhdessä tekemistä
en person med en dator
Valitse omat laitteesi & työpisteesi sijainti
stiliserad high five
Paikka vakavaraisessa yrityksessä & turvallisessa työyhteisössä

OLEMME OSA AW GROUP -KONSERNIA

Digitalent toimii yli 400 M€ vuosittain vaihtavan AW Groupin alla. Tämä takaa meille paitsi taloudellisen vakauden, myös ennennäkemättömiä bisnesmahdollisuuksia.

AW Group -ekosysteemistä on Suomessa meidän lisäksemme edustettuina sisaryrityksemme Academic Work ja AW Academy.

Yhdessä heidän kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia inhouse-osaamisen kasvattamiseen Talent Projects -konseptimme voimalla, ja siten tehdä parhaamme it-alan osaamispulan kukistamiseksi.

Avoimet työpaikat

Senior Consultant
Data & Analytics
Espoo
Senior consultant
Fullstack Developer
Espoo
Konsultti
Avoin hakemus
Espoo

Osallistava, turvallinen & tasa-arvoinen

Me kaikki ansaitsemme osallistavan, turvallisen ja tasa-arvoisen ympäristön, jossa viettää valtaosa arjestamme. Digitalentin kovista kasvutavoitteista huolimatta haluamme ylläpitää olosuhteita, joissa jokainen kokee tulevansa nähdyksi ja kuulluksi.

Toivomme, että ihmiset viihtyvät kanssamme pitkään, minkä takia haluamme kannustaa ja toiminnallamme panostaa yleiseen elämän tasapainoon mieluummin kuin työ- ja yksityiselämän tasapainoon.

content image

REKRYTOINNEISTAMME VASTAA

TUTUSTU TIIMIIMME

Bild på Linnea Börjesson

Aleksanteri Negru-Vode

Senior Lead Consultant

Inka Teräväinen

Marketing Manager
Bild på Linnea Börjesson

Katalina Kivinen

Fullstack Developer
Bild på Linnea Börjesson

Tommi Teräsvirta

Fullstack Developer
Bild på Linnea Börjesson

Teemu Leivo

Fullstack Developer
Bild på Linnea Börjesson

Janne Jaanila

Fullstack Developer & Data Engineer
Bild på Linnea Börjesson

Samu Kauppinen

Cloud Architect
Bild på Linnea Börjesson

Joel Nummelin

Data Scientist & Software Engineer
Bild på Linnea Börjesson

Andreas Lindroos

Fullstack Developer

Joonas Leonsaari

Fullstack Developer & UX/UI

Anttijuhani Lantto

Fullstack Developer

Patric Puola

Backend & System Architect

Onni Niemelä

Data Scientist & Machine Learning

Peter Sormunen

Fullstack Developer

Pyry Piirainen

Fullstack Developer

Sinä?