content image

TUTUSTU TIIMIIMME

ENEMMÄN KUIN IT-KONSULTTEJA

Digitalentin kokeneet it-konsultit eivät ole pelkästään teknisesti taitavia. Koko tiimiämme yhdistää halu jakaa tietoa ja oppia muilta, motivaatio kehittyä johtajana ja tahtotila saada ihmiset ympärillämme kasvamaan.

Kokemuksemme mukaan projektiympäristö, jossa tietoa jaetaan ja tukea annetaan aktiivisesti, poikii myös parhaita tuloksia niin yksilön kasvun kuin asiakasyritystemmekin näkökulmasta.

Lue lisää matkastamme ja tutustu Digitalent-tiimimme!

content image
content image
content image
content image
content image
content image
AW Group logo

AW GROUP - EKOSYSTEEMI POTENTIAALIA PULLOLLAAN

Digitalent on osa AW GROUP -konsernia ja myös siksi erityisen vahva kumppani. Suomessa sisaryrityksistämme ovat edustettuina henkilöstöpalvelu- ja rekrytointiyritys Academic Work sekä koulutusratkaisu AW Academy. Ekosysteemimme mahdollistaa kokonaisvaltaisen kumppanuuden, jonka voimalla ratkaisemme asiakkaidemme yksittäiset tekniset haasteet ja kasvatamme heille samalla uutta pysyvää inhouse-osaamista – aina asiakkaan tarpeen mukaan.

content image

2017

Digitalentin tarina alkoi Tukholmassa, kun kaksi kunnianhimoista yrittäjää visioivat, miltä tulevaisuuden kestävä osaamisen kasvattaminen it-alalla näyttää.

content image

Ideasta muodostui selkeä liiketoimintamalli Talent Projects -palvelumallimme rantauduttua markkinoille. Johtamistaitojen ja korkean teknisen pätevyyden voimalla autoimme asiakkaitamme rakentamaan ketterällä mentaliteetilla ja vahvalla osaamisella varustettuja teknologiatiimejä. Ja hauskaa oli!

2018

content image

2019

Kasvumme kiihtyessä myös projektiemme määrä kasvoi. Kehitimme lukuisia tuotteita ja palveluita eri toimialojen asiakkaillemme. Digitalent arvioitiin Ruotsin nopeimmin kasvavaksi konsultointiyritykseksi ja vuoden 2019 lopussa porukkamme kasvoi yli 50-henkiseksi!

content image

Unelma kansainvälisestä kasvusta kävi toteen, kun Digitalent Finland lanseerattiin! Uudet markkinat, tuore tiimi ja uusia mahdollisuuksia - erittäin jännittävää!

Ruotsissa solmimme enemmän kumppanuuksia kuin koskaan ennennäkemättömän haastavasta liiketoimintaympäristöstä huolimatta. Hioimme strategiaamme ja mukautimme toimintaamme pysyäksemme ajan tasalla ja selvitäksemme globaalin kriisin yli.

2020

dashed arrow icon

TUTUSTU TIIMIIMME

Liity porukkaamme

Haastavia tekkiprojekteja, mahdollisuus kehittyä johtajana ja saada ihmiset ympärilläsi kasvamaan, osakkuus ja veikeä, mutta osaamista pursuava tiimi. Lue, mitä kaikkea muuta Digitalentilla on sinulle tarjota!

Liity tiimiimme

Tutustu palveluihimme

Ei laastariratkaisuja tai bulkkitavaraa, vaan kauaskantoista ja kestävää kykyjen kasvattamista. Avullamme ratkaiset teknologiset kehitystarpeesi ja halutessasi rekrytoit myös pysyvää it-osaamista yritykseesi.

Tutustu palveluihimme